marți, 9 noiembrie 2010

De la inima pentru inima - Cazul Alexandru Curtaşu



www.pentruinima.blogspot.com
"Ma numesc Rosca-Cernoiu Andrada, sunt medic in Timisoara si vreau sa va rog sa il ajutam impreuna pe Alexandru. Este povestea impresionanta a unui baiat de 19 ani care se lupta cu viata. A fost operat la varsta de 4 ani pentru un defect septal ventricular. In iunie anul acesta a fost operat din nou pentru o stenoza aortica subvalvulara. Dupa acesta interventie starea lui de santate s-a agravat foarte mult, a dezvoltat insuficienta cardiaca cu ascita si pleurezie, a fost internat in spitalul din Targoviste. Ulterior a fost trimis la Timisoara (aici s-a facut interventia din iunie) si a fost diagnosticat: fistula aorta atriul drept, insuficienta tricuspidiana, defect septal ventricular, stenoza aortica sunbvalvulara. Are nevoie de o interventie chirurgicala cat se poate de repede, dar din pacate in Romania interventia de aceste gen este foarte rara si cu foarte multe riscuri. Dar povestea este si mai tragica. De cinici ani de tatal lui nu se stie nimic, iar mama lui a murit acum 6 saptamani. Singurul sprijin al lui este o bunica de 76 de ani care trebuie insa sa aiba grija si de fratele mai mic al lui Alexandru.

Am luat legatura cu clinici din strainatate si am gasit sprijin la o Clinica din Ierusalim- Hadassah, dar costurile operatiei sunt mult peste posibilitatile lui Alexandru. Din acest motiv am inceput sa strangem fonduri pentru ca el sa poata ajunge in acesata clinica.

Cei care vor să-l ajute pe Alexandru Curtaşu, pot face donaţii în următorul cont in lei:
Curtasu Alexandru - RO10RNCB0132102893020002 - BCR Pucioasa

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastra si o donatie cat de mica pentru Alexandru inseamna un pas in drumului lui spre Hadassah.
Va multumesc!"
Mai multe detalii gasiti aici

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

http://www.inimacopiilor.ro

Spune NU drogurilor!

www.desprealcool.ro

DespreAlcool.ro

Postări populare

 

Green Tis Template by Totul despre Blogger