vineri, 17 septembrie 2010

Un bebeluş de 7 luni are urgent nevoie de ajutor

SURSA: www.acasatv.ro
O familie de preoti trece printr-o drama incredibila. Mezinul familiei, se zbate intre viata si moarte de cand a venit pe lume. Are doar 7 luni, dar a trecut, in tot acest timp, prin chinuri greu de indurat chiar si de un om mare.

Parintii i-au spus Siluan, dupa un sfant de origine rusa de la muntele Athos, nume care inseamna "bland si s-merit cu inima".
Si daca il privesti, poti vedea in ochii micutului aceeasi stralucire pe care o au toti ceilalti copii. Pentru el, insa, viata este o lupta.

Ca sa traiasca, e nevoie de un sacrificiu enorm, pentru ca pe viata lui a fost pus un pret: 126.000 de euro. Atat costa operatia care l-ar putea salva.

Siluan lupta sa traiasca de cand a venit pe lume. Medicii nu i-au dat atunci nicio sansa. Micutul, insa, s-a incapatant sa traiasca, iar langa el au vegheat, neincetat, parintii.

Au mers de la un medic la altul, au trait si umilinta de a le fi inchise usile in nas, dar au mers mai departe si s-au rugat la Dumnezeu sa le fie deschise altele.

Au ajuns in cele din urma la o clinica din Salzbourg, unde aveau sa afle un diagnostic cutremurator: baietelul lor sufera de ciroza si hipoplazie.

Credinta parintilor i-a dat putere lui Siluan. Viata lui insa atarna de un fir aproape invizibil si firav... singura lui sansa de supravietuire este un transplant de ficat. Interventia chirurgicala, insa, poate fi facuta doar la Institutul Hanover din Germania si costa enorm: 126.000 de euro.

Mama va fi donatorul, iar operatia a fost programata pe 16 noiembrie. Pana atunci, micutul Siluan trebuie tinut sub tratament medicamentos. Asta inseamna ... sute de pastile!

Parintii stiu, in adancul sufletului, ca baietelul lor se va face bine. Sunt credinciosi, cred in Dumnezeu si in puterea copilului lor. Baiatul, al carui nume care inseamna "bland si smerit cu inima", ii are alaturi si pe cei doi fratiori: David si Samuel.

CONTURI
TITULAR CONT: GEORGE LAURENTIU BOTA
CONTURI : UNICREDIT TIRIAC BANK
EURO: RO74BACX0000005005204320
RON: RO81BACX0000005005204000.

Liniile telefonice, valabile doar in reteaua ROMTELECOM:
0900.900.830 - 10 euro/apel
0900.900.832 - 2 euro/apel
0900.900.834 - 5 euro/apel

SURSA: www.acasatv.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

http://www.inimacopiilor.ro

www.desprealcool.ro

DespreAlcool.ro

Postări populare

 

Green Tis Template by Totul despre Blogger