joi, 11 martie 2010

Mihai Mărgineanu - concert umanitar la Silver Church.


www.alexandra-comanici.ro

Mihai Mărgineanu şi invitaţii săi vor susţine pe 17 martie un concert umanitar pentru Alexandra, o tânără care suferă de leucemie, informează organizatorii. Evenimentul va avea loc în clubul Silver Church, cu incepere de la ora 20:00.

Alexandra Comanici este o tânără de 23 de ani, care se luptă cu una dintre cele mai crunte boli din lume: leucemia. Studentă în anul V la Facultatea de Stomatologie din Târgu Mureş, Alexandra a aflat la sfârşitul anului trecut că suferă de leucemie acută limfoblastică cu cellule T, cauzată de multiplicarea malignă a globulelor albe din sânge. Alexandra a fost internată la Târgu Mureş, dupa care transferată într-o clinică din Italia: L’Ospedale ”Casa Sollievo della Sofferenza” din San Giovanni Rotondo, structură complexă de Hematologie şi Transplant cu celule stem. Statul român îi poate oferi numai costurile unei parţi din tratament, iar costul transplantului trebuie să fie suportat de ea şi de familia ei. Intervenţia este extrem de costisitoare, ajungând la peste 100.000 de euro.

Vă aşteptăm la un concert umanitar susţinut de Mihai Mărgineanu la Silver Church pentru Alexandra, pe 17 martie la ora 20:00.

Preţul biletului pentru concertul Mihai Mărgineanu şi invitaţii este de 15 RON, suma strânsă urmând să îi fie oferită Alexandrei.

De asemenea, cei care doresc pot dona în conturile deschise la Banca Transilvania, Târgu-Mureş, pe numele Comanici Alexandra Ofelia:

•LEI: RO29BTRL02701201554077XX
•EURO: RO75BTRL02704201554077XX

858 - nr. Valabil în reţelele Cosmote, Orange, Vodafone (servicii oferite gratuit, nu se percepe TVA, unde se vor dona 2 euro), nr valabil până la 15 martie 2010.
0900900530 - nr valabil în reţeaua Romtelecom, nu se percepe TVA, unde se vor dona 2 euro, valabil pana la 1 aprilie.
(articol preluat de pe site-ul www.HotNews.ro )
www.alexandra-comanici.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

http://www.inimacopiilor.ro

Spune NU drogurilor!

www.desprealcool.ro

DespreAlcool.ro

Postări populare

 

Green Tis Template by Totul despre Blogger